Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΟ

Καλημερα καλημερα
πλησιαζει ο καιρος που θα μπουν τα παιδια σας στην διαδικασια φροντηστηριων και ολοι ψαχνετε το καλυτερο
Οσοι μενετε Θεσσαλονικη και θελετε να στοχευσετε σε στρατιωτικες σχολες με υπευθυνοτητα σας λεω πως η μονη σας επιλογη ειναι αυτο το φροντηστηριο
Δεν μιλω μονο για τις λογικες τιμες σε συγκριση με τα αλλα, αλλα αν ξεκινησετε απο β λυκειου εκει ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτες τις σχολες. Οχι οτι για τις αλλες δεν ειναι αλλα ειδικευετε σε αυτες.
Εμενα ο αδερφος μου εκει πηγε και περα απο τη βοηθεια στο επιπεδο που εχουν ολοι εγω μιλω για ανθρωπους πραγματικους. Οπου και να μενετε σε ολη την Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσετε ψυχοτεχνικα και να μην κανετε το μοναδικο βιβλιο που κυκλοφωρει και ειναι απο τον ιδιοκτητη του φροντηστηριου. Εχει τετοια δικτιωση μεσα στον στρατο που τα παντα τα ξερεις πριν καν πας και ποτε μα ποτε δεν αφησε τα παιδια του γιατι ετσι τα βλεπει εκτεθιμενα. Εμενα οπως ξερετε εχει τελειωσει και ολο το καιρο ηταν εκει οτι τον ηθελε.
Πριν δωσουν μαθημα καθε φορα επερνε ολα τα παιδια στο σπιτι και μιλουσαν μαζι ωρες. Οι καθηγητες ειναι διαλεγμενοι ετσι ωστε να εχουν ευαισθησια μορφωση και κατανοηση, Αν δεν το νιωσετε δεν μπορειτε να με καταλαβετε ακομα και εμενα που δεν με ξερει με βοηθαει και ειναι σημαντικο που στηριζει τα παιδια του
Ακουστε με τι σας λεω εκει και μονο εκει για αυτες τις σχολες και αν δεν με πιστευετε γιατι σε πολλους το ειπα αλλα μονο οταν το ενιωσαν με πιστεψαν παντε και δειτε.
Για περισσοτερες πληροφοριες μπειτε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις