Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

PILLBOX.GR

Καλημερα καλημερα
Σημερα θα ηθελα να μιλησω για μια οργανωση που κανει ενα σαββατοκυριακο μεσα στο μηνα καποια event με χειροποιητα κοσμηματα.
Θελω να πω πως μεσα στον μηνα δεν ειναι κακο να κανουμε ενα δωρο στον εαυτο μας , ας ειναι λοιπον αυτο το σκ που θα χαρισουμε σε εμας κατι καλο .
Μετα εχουμε καποιους φιλους γνωστους συγγενεις υποχρεωσεις γενεθλια γιορτες που θελουν δωρο ας βαλουμε στην ακρη τα λεφτα και ας παμε σε αυτο το παζαρι να παρουμε κατι.
Οσοι μενετε Θεσσαλονικη που εδρευει η οργανωση θελω να ξερετε οτι την επομενη φορα που θα δειτε αφισα επειδη δεν ειναι καλες οι αφισες και καθολου διευκρινιστικες περα απο οσους γνωριζουν τι ειναι η εταιρεια να ερθετε να δειτε τους καλλιτεχνες. Να τους στηριξετε γιατι θελει κουραγιο 2 μερες να καθεσαι και να περιμενεις και εγω δεν ξερω τι. Αφου θα δειτε την αφισα σε κεντρικους δρομους παρτε παρεα και ελατε να στηριξετε το διαφορετικο.
Ειναι ατομα οπως ολοι μας που κανουν κατι απλο και για ολα τα γουστα. Μην περιμενετε τα αναμενομενα ή οτι θα ειναι ομοιομορφα αφου ειναι στο χερι ολα ομως μια καλη κουβεντα και μια μικρη αγορα φτανει για να αλλαξει η διαθεση του αλλου. Σκεφτειτε την συμμετοχη που δινει ο καθενας που δεν ειναι μικρη, τον κοπο που κανει, θελω να ανοιξετε το μυαλο σας και να μην φοβαστε αυτα τα παζαρια που μερικα εχουν και φιλανθρωπικο σκοπο, να ερχεστε με γνωση τι θα δειτε και κυριως μια μικρη αγορα σας κανει την ψυχολογια του αλλου διαφορετικη. Γνωριζεις κοσμο, καλλιτεχνες, κανεις κατι εσυ για εσενα, βλεπεις τεχνη, ιδεες ρουχα παρτε μερος για να συνεχιστουν γιατι αν δεν στηριχτει μια τοσο καλη κινηση θα χαθει και αυτο...
Λοιπον την επομενη φορα που θα δειτε την αφισα με αυτην την εταιρεια ξερετε πια ειναι για κοσμηματα και λενε πως το επομενο παζαρι ειναι το σεπτεμβρη ελατε να δειτε με παρεα τι καλο κρυβει αυτη η πολη που αλλιως θα εμενε θαμενω.
Μην σταματας την φαντασια γιατι απλα ολα θα σου φαινονται ιδια, Ασε διαφορετικους ανθρωπους να κανουν κατι για να βλεπεις εσυ το πιο απλο αλλιως...
Λοιπον; θα ερθεις;


για περισσοτερες πληροφοριες στην σελιδα τους pillbox.gr/ 

2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις