Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ




Επίσημα πλέον το καλοκαίρι παίρνει το δρόμο του τέλους. Όμως ακόμα και ο Σεπτέμβρης έχει την χάρη του. Γίνονται γάμοι βαφτίσεις χαρές και πανηγύρια.

Τόσα χρόνια που ζω, στο χωριό μου στο Αξιοχώρι Κιλκίς, πάνω από το τραπέζι της κουζίνας, υπάρχει ένας πίνακας με κοχύλια που τον είχε κάνει η γιαγιά μου, σαν δώρο στα καλοκαίρια που έρχονται όταν είχε ακόμα  μωρά παιδιά.

 Έτσι κάθε χρόνο έβαζε ένα κοχύλι από τα μέρη που κάνανε διακοπές. Και πλέον θυμάται τόσο καλά από πού πήρε τι, που μας κάνει εντύπωση.

Μια κατασκευή λοιπόν, με κοχύλια που ελπίζω να σας αρέσει.  όπως και άλλες κατασκευές με κοχύλια  βρήκα στο σουλούπωσε το σίτι σου κατασκευές με κοχύλια που δίνει ωραίες ιδέες  όπως και  το styleitchic δίνει μια ωραία ιδέα κατασκευες με κοχύλια.

εύχομαι να κάνατε και εσείς μια κατασκευή, να είδατε πολλά κοχύλια, να σας είπαν πολλά μυστικά και να έχετε κάτι καλό να θυμάστε απο τις διακοπές σας... 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα.Η κατασκευή με τα κοχύλια είναι όμορφη και ως κατασκευή αλλά και γιατί είναι γεμάτη αναμνήσεις από όμορφες στιγμές.Ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααχ!!! και εγώ το ίδιο κανω με την γιαγιά σου..καθε μέρα που παω στν παραλία μαζευω και απο λίγα κοχυλακια.. όταν μαζευτούνε πολλα καποια στιγμή κάτι θα τα κανω οπως εσύ που τα έφιαξες...ωραία μεσα στο δίσκο...το κοχύλι παντα μας θυμήζει το καλοκαιρακια και την θαλασσα.. φιλιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις