Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ

ζούμε σε καιρούς δύσκολους...
Όχι μόνο γιατι δεν έχουμε λεφτά, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά γιατί έχουμε χάσει τις αξίες μας, τα θέλω μας, και δεν ξέρουμε τι ζητάμε απο εμάς πρώτα και μετά απο τους άλλους.
Αυτό που πρόσεξα σε μια βόλτα μου πριν λίγο στο κέντρο, είναι πως όλοι μιλάνε στα τηλέφωνα, ακόμα και αν έχουμε δίπλα μας κάποιον. Όλοι τρέχουν σαν παλαβοί, να προλάβουν κάτι σημαντικό, χωρίς να ξέρουν πως το πιο σημαντικό είναι τα ίδια τα λεπτά που ξοδεύουν για αυτό το ανούσιο που ζητάνε. Άγχος για το τι θα φορέσουν οταν άλλοι δεν έχουν τίποτα. Τρέχουν και δείχνουν τα αγχωτική και δύσκολη πλευρά τους. άλλοι πάλι δείχνουν την καλή τους πλευρά αλλα χωρις να σκεφτουν οτι οι γύρω τους μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση. ζευγάρια φιλιούνται παντού, παιδιά βρίζουν, κατακτάνε στόχους, πολεμάνε για κάτι, και η νίκη; μπορεί να είναι ένα παλό χαμόγελο που δεν μας φτάνει, ή ένα φοβερό κινητό για να κάνουμε μόστρα.
Αυτό όμως που με πόνεσε μέσα στην μέρα είναι το σεξ...
Και όχι μόνο αυτό, αλλά πως το ΄χουμε κάνει και αυτό. κάτι αναγκαστικό και όχι κατι μαγεικό. κάτι που μετριέται σε απόδοση μεγεθος διάρκεια μήκος και όχι κάτι που μας ενώνει και που μας χαλαρώνει. και κυρίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το έχουμε κάνει διέξοδο και σκοπό ζωής και όχι τόπο ένωσεις με αυτόν που αγαπάμε. πρέπει ντε και καλά να το κάνω με πολλούς; πρέπει να το κάνω απλά για να το κάνω γιατί έτσι γίνετε έξω; θα με ρωτήσει κανείς ποτέ τ θέλω και τι μπορώ; όπως σου δίνω το δικαίωμα να μην σε κρύνω με όσα κάνεις έτσι θα το σεβαστείς και εσύ και θα με αντιμετωπίσεις με τις ανάγκες μου. ΔΕΝ είμαι ένα κομμάτι κρέας που απλά θέλω να ηρεμήσω και το  κάνω με οποιον βρω... δεν με νοιάζουν μόνο οι ορμόνες  μου να ηρεμήσουν που ναι οκ είναι σημαντικό, αλλά όχι όταν το μόνοπου χωρταίνει είναι το σώμα. Μια ψυχή που πονά, ποτε δεν θα υπακούσει στο σώμα. μια αγκαλιά που δίνεται αλλά είναι κενή απο συναισθήματα, δεν δώθηκε ποτέ.
σεξ θα κάνω κάθε λεπτό, έρωτα όμως; μόνο οταν βρω κάποιον που αγαπάω. όποτε σκέψου μήπως μέσα απο το σεξ ζητας επιβεβαίωση; μια αγκαλιά που δεν θα πα΄ρεις αλλιώς; εγώ ξέρω γιατί δεν κάνω ότι εσύ αλλά δεν σε κρύνω. εσύ ξέρεις γιατί το κάνεις; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις