Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

KRISTINA APOSTOLOU CONTEMPORARY JEWELLERY




γραμμές απλές, υλικά διαφορετικά, στυλ απο την ώρα που γεννήθηκε και άποψη που την δείχνει και την λέει με όποιον τρόπο μπορεί. Το ότι σπούδασε στο Λονδίνο δεν λέει κάτι, πολλοί το κάνουν εκείνη όμως είχε αυτό το παραπάνω για να κάνει το κάτι απο απλό να μοιάζει σημαντικό. Ένα κομμάτι μέταλλο στα χέρια της γινόταν άποψη και τρόπος έκφρασης.
Η Χριστίνα Αποστόλου όπου γεννήθηκε στην κύπρο και σπούδασε στην πρωτεύουσα της κύπρου το Λονδίνο- κοινό μυστικό οτι όλοι οι Κύπριοι εκεί πάνε-  σχεδιασμό κοσμήματος κάνει για τα μάτια μου και την αισθητική μου κάτι απλό και ταυτόχρονα δύσκολο. Βάζει απλότητα και ομορφιά μαζί με περίτεχνο τρόπο.
Γιατί μπορεί μέταλλο να επεξεργάζονται πολλοί αλλά στυλ έχουν λίγοι. Και αυτο είναι έμφυτο δεν στο δίνουν. Ευτυχώς για να ξεχωρίζουν οσοι το έχουν.
Μένει στην κύπρο και μαζί εμ τον συζυγό της κάνουν μια μοναδική κουμανδαρία, ένα τοπικό είδος κρασιού, που γίνεται σε μικρή ποσότητα.  Το κρασί λέγεται the anama concept και έχει γίνει και σκουλαρικια απο τα steki pantou και ειναι στο νουμερο 168
Απόψε όμως θέλω να δώσετε βάση στο γούστο που έχει η δημιουργός. Απο το στήσιμο στις εκθέσεις της μέχρι την σύλληψη της ιδέας για να κάνει κάτι. Μέταλλο χάντρες και πρωτοτυπία συναντιούνται πάνω σε οτι κάνει. Αυτό που με ενθουσιάζει είναι πως και το στυλ και ο χαρακτήρας της συμπληρώνουν το πακέτο που θα κραστήσετε με έναν τρόπο μοναδικό.
 Παίζοντας στην κόψη του ξυραφιου για το αν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει συνηθισμένα ή πρωτότυπα τα όσα κάνει μπορεί να σας πει η ιδια οτι απλά σχεδιάζει οτι νιώθει.
Διάλεξα μερικά αγαπημένα μου εύχομαι να σας αρέσουν και να την ανακαλύψετε. που; μα στην σελίδα της στο facebook ως KRISTINA APOSTOLOU Contemporary Jewellery και περιμένω νεα και αποψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις