Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

XYLO EYEWEAR

Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την χώρα, είναι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν όνειρα, δουλεύουν ομαδικά και προσπαθούν με όλα τα μέσα που μπορούν να βρούν.
Μια τέτοια προσπάθεια ομαδική, βρήκα μέσα στο διαδύκτιο, και φυσικά την στηρίζω. Είναι μια ομάδα ανθρώπων με βασικούς την Ελένη Βακονδίου και τον Περικλή Θερριό, όπου δημιούργησαν κάτι απλό και χρήσιμο. Γυαλιά ηλίου με σκελετό απο ξύλο.



Είναι ωραίο γιατιί η βάση εργασίας είναι η Σύρος, ένα ελληνικό νησί που δίνει ήρεμους και δημιουργικούς ανθρώπους. Τα παιδιά, δεν είχαν κεφάλαιο, δεν είχαν κάν υλικά να ξεκινήσουν κάτι. Μπήκαν όμως στο indiegogo μiα διαδικτυακή πλατφόρμα που υποστηρίζει σχετικές πρωτοβουλίες. Το ποσό που ήδη συλλέγεται από την καµπάνια αυτή θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν στη βάση τους, αυτό που είχαν απο την αρχή στο μυαλό τους, ώστε εμείς να τους στηρίζουμε φορώντας κάτι ελληνικό και όμορφό.
  16 συνδυασμοί σχεδίων και μέχρι 140 ευρώ, δεν το λές και άσχημο με τόση δουλειά που έχουν ε; Όταν θα τα αγοράσετε, το πακέτο έχει μέσα και μια δερμάτινη θήκη, και μια κηραλοιφή για να συντηρήσετε τον σκελετό, καθώς δεν έχει καθόλου χημικά στοιχεία πάνω του.
Αναζητήστε την δουλειά τους στην σελίδα τους στο facebook Xylo eyewear
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις