Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

OH, SO DELIZIOUS


Το εργαστήρι ΜΑΡΜΕΛΙΖΑ είναι ένας λιτός , φιλόξενος και πανέμορφος χώρος που δημιουργείται το 2012 από την ιδιοκτήτρια του Ελίζα Ντούλη. Μια ιδέα που ξεκινάει έτσι απλά όταν βάζει στοίχημα με τον εαυτό της ότι μπορεί να φτιάξει νόστιμες μαρμελάδες, βελτιώνει τη τεχνική της και όλα αρχίζουν.
Η επιθυμία της για κάτι διαφορετικό, η αγάπη και η φαντασία είναι τα πρωταρχικά στοιχεία που οδηγούν στη δημιουργία του εργαστηρίου.
Βασικός σκοπός είναι η αξιοποίηση και η προβολή της πλούσιας καλλιέργειας φρούτων που διαθέτει η περιοχή γύρω από την όμορφη πόλη της Νάουσας, στη Μακεδονία και η ανάδειξη τους μέσα από νόστιμες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, με βάση τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής.
Τα φρούτα στη σωστή στιγμή ωρίμανσης και η έλλειψη συντηρητικών συντελούν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και σημαντικής διατροφικής αξίας.
Φρέσκα φρούτα , ζάχαρη και χυμός λεμονιού ανακατεμένα μέσα στις κατσαρόλες του εργαστηρίου ΜΑΡΜΕΛΙΖΑ δημιουργούν τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού Οh, so deliZious.

Τα προϊόντα Οh, so deliZious κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους στο περιοδικό ΒΗΜΑgourmet και χαρακτηρίζονται ως “χυμώδεις μαρμελάδες”.
Ξεχωρίζει η σειρά μαρμελάδων που περιέχουν κάτι “διαφορετικό” και υπόσχονται ένα παιχνίδι εναλλαγής γεύσεων και αρωμάτων.
Το τεράστιο τραπέζι στο κέντρο του χώρου ενδείκνυται για δοκιμή και επιλογή της μαρμελάδας που ταιριάζει στον καθένα. Στο ίδιο τραπέζι μπορούμε να γευτούμε νόστιμα γλυκίσματα που ως βασικό τους υλικό έχουν φυσικά τη μαρμελάδα.
Δεν έχουμε λοιπόν παρά να ψάξουμε τα χαριτωμένα βαζάκια και …να τα αδειάσουμε!!!
Τα προϊόντα Οh, so deliΖious διατίθενται επίσης στο BOX-Gourmet, στο Βύρωνα Αττικής και στο a-deli εκλεκτά τρόφιμα στη Ρόδο.
Ορισμένα από τα προϊόντα πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑctionAid. Μια αξιόλογη και σημαντική πρωτοβουλία των υπευθύνων με στόχο τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών αλλά κυρίως την πραγματική προσφορά σε αδύναμες ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

FACEBOOK PAGE Marmeliza Ohso delizious
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις