Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

TOMACCINI



Το Tomaccini είναι το 1o SNACK Τομάτας στην Ελληνική Αγορά. Έχει καταγωγή από τη Σάμο και διανέμεται αποκλειστικά στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αποστολή
Το Tomaccini είναι το αποτέλεσμα της Συνεργασίας μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΑΕ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & DKG Consulting Ltd.Σκοπός του προιόντος είναι να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ γεύσης και υγιεινής διατροφής. Οι κοινωνιολογικές μελέτες έδειξαν ότι καταναλώνουμε ενοχικά με snacks που θεωρούνται (και είναι τις περισσότερες φορές) ανθυγιεινά αλλά όμως είναι ελκυστικά εξαιτίας των γλυκαντικών ουσιών που περιέχουν. To Τomaccini ήρθε στη ζωή μας από τον τομέα των λαχανικών να καταλάβει μία θέση στο ράφι των snacks αλλά και της ...καρδιάς των καταναλωτών!!
Περιγραφή
Το Tomaccini, είναι ένα snack τομάτας τύπου ελιάς με γεύση ελαφρά υπόξινη με σκοπό να ενυδατώνει ("ξεδιψάει") τον οργανισμό ενώ παράλληλα του αφήνει μια "γεμάτη γεύση καλοκαιριού" στο στόμα!! Το μεγάλο στοίχημα για τους δημιουργούς του Tomaccini είναι να προσεγγίσουν τις καρδιές των μικρών παιδιών τόσο γευστικά όσο και διαχρονικά με την παρουσία στο γραφείο τους μέσω της συσκευασίας του Tomaccini που να λειτουργεί ως....μολυβοθήκη!!

facebook page Tomaccini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις