Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

BOX- ΓΕΥΣΤΙΚΌ ΚΟΥΤΙ


Ανοίξαμε το "γευστικό κουτί" μας στην αγορά του Βύρωνα για να μοιραστούμε μαζί σας τις λιχουδιές που ανακαλύψαμε από όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο! Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά γευστικά και υγιεινά εδέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους!
Εμπλουτίστε την καθημερινότητα σας με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας!
Προσθέστε αρωματικά αλάτια, χρωματιστά πιπέρια, μίγματα μπαχαρικών, πικάντικες μουστάρδες, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, βαλσαμικά ξύδια – θα απογειώσουν τα φαγητά σας!
Εξερευνήστε κρασιά Ελλήνων παραγωγών και συνοδέψτε το κρασί σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ ! Δοκιμάστε σαμπάνια ροζέ, porto, ελληνικές μπύρες μικρών ζυθοποιείων , μοναστηριακές μπύρες, δυνατό ούζο (59%), παλαιωμένο τσίπουρο, αποστάγματα, λικέρ τεντούρα , μαστίχα, ρόδι, λεμόνι, κίτρο, πορτοκάλι, μανταρίνι, φραγκοστάφυλο, φουντούκι, μέντα!
Διαλέξτε από το ψυγείο μας εκλεκτά εδέσματα, όπως καβουρμά βουβαλίσιο, λουκάνικα κρασορίγανα, του μοναχού, με παρμεζάνα, σαλαμίνι από αγριογούρουνο, υπέροχες τραγανές γουρουνομπουκίτσες, απάκι, σύγκλινο, μαστέλο Χίου, γραβιέρα Νάξου ή Τήνου, πικάντικο μελανοτύρι, μανούρα Σίφνου, κασκαβάλι & μελίχλωρο Λήμνου, ανθότυρο Κεφαλονιάς, γκερεμέζι με πάπρικα με μόλις 16% λιπαρά, κασέρι παλαιωμένο, φέτα κατσικίσια ή βαρελίσια, ακόμα και γιαούρτι και βούτυρο βουβαλινό !
Επιλέξτε τα χειροποίητα ξεροψημένα crackers της Fine Cheese να συνοδέψουν το κρασί σας ή τα υπέροχα λαζανόφυλλα της Χίου, δημιουργήστε μέσα σε λίγα λεπτά ένα θαυμάσιο ριζότο με μανιτάρια που ετοίμασαν για μας οι Γουμένισσες ή ένα χειροποίητο τραχανά, ανακαλύψτε την απόλαυση που κρύβουν τα άγρια αποξηραμένα μανιτάρια της Πίνδου και δοκιμάστε τα πέτουρα με γεύση άγριου μανιταριού ή κρόκου Κοζάνης!
Γευτείτε νέες & παλιές γλυκές εμπειρίες, όπως μαρμελάδες με άρωμα και γεύση φρούτου, γλυκά του κουταλιού, τις ιδιαίτερες σκοτσέζικη κρέμες-μαρμελάδες Lemon, Lime & Orange curd, αρωματική Κρέμα κάστανο, αμυγδαλωτά με μανταρίνι της citrus, πίτες με δαμάσκηνο, παστέλια με επίγευση πορτοκαλιού, υποβρύχια λεμόνι ή μανταρίνι, Πουράκια με άρωμα μαστίχας, αφεθείτε στη τραγανή μαγεία των παραδοσιακών σκοτσέζικων μπισκότων βουτύρου ή επιλέξτε κλασσικά - μουστοκούλουρα, κουλουράκια λαδιού με γεύση σοκολάτα, πορτοκάλι, κανέλα, κουλουράκια με γέμιση πραλίνα ή με φιστίκι Αιγίνης & κεράσι!
Ενδώστε στους σοκολατένιους πειρασμούς από βελγικές πραλίνες και τρούφες, γαλλικές σοκολάτες Weiss, αυστριακές χειροποίητες fair trade σοκολάτες Zotter σε 70 θεϊκές γεύσεις, σοκολατένια δώρα από τη Domori & κακάο με ονομασία προέλευσης, περίεργες σοκολάτες της quai sud όπως με αλάτι & καραμέλα, με πράσινο τσάι και κόκκος κακάο, ακόμα και με wasabi!) βελγικές σοκολάτες Balance χωρίς ζάχαρη, κατάλληλες για διαβητικούς, θεϊκές ελβετικές γκοφρέτες από την Kagi fret!
Απολαύστε στις υπέροχες κούπες μας αρωματικό τσάι από το Δρόμο του τσαγιού και αρωματικό καφέ από τη γαλλική Quai sud!
Διαλέξτε από τα υπέροχα κουτιά μας σε διάφορα σχήματα, σχέδια και μεγέθη για να τα γεμίσετε ή απλώς… να τα δωρίσετε – ακόμα και στον εαυτό σας!
Και όλα αυτά – και ότι άλλο χωράει στο Box, το γευστικό κουτί μας – σε απλές συσκευασίες για το σπίτι, σε ιδιαίτερες

συσκευασίες δώρου γι αυτούς που θέλουμε να μοιραστούμε τα "καλούδια" που ανακαλύψαμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις