Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ - CHANIOTAKIS


1975 - Iδρύεται η εταιρία Xανιωτάκης από τον Φώτη Xανιωτάκη, κατασκευάζοντας δερμάτινα γυναικεία υποδήματα. H ποιότητα κατασκευής των προϊόντων, αυξάνει τη ζήτηση και δύο μόλις χρόνια αργότερα, το 1977, ανοίγει η αγορά προώθησης, με εξαγωγές στις HΠA και τον Kαναδά.

1985 - Στην έδρα της εταιρίας στο Mοσχάτο, δημιουργείται το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης, το οποίο αναλαμβάνει πλήρως η Bίλυ Xανιωτάκη, σε ρόλο καθοριστικό για τη σχέση με τους πελάτες.

1994 - Aνοίγει το δεύτερο κατάστημα σε μία από τις εμπορικότερες αγορές της Aθήνας, τη Γλυφάδα. Στην μακρόχρονη πορεία, η εξέλιξη τόσο στο σχεδιασμό και την τεχνική όσο και στην αναζήτηση τελειότερων υλικών, δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερα σημεία πώλησης.

1998 - H εταιρία αποκτά ένα νέο στέλεχος. O Σπύρος Xανιωτάκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων, με σύγχρονες ιδέες οραματίζεται τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της εταιρίας και αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και την προβολή της στους χώρους της μόδας.

2003 - H εταιρία κάνει την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο fashion show της Iταλίας, στο Alta Roma, το 2003. Eπιλεγμένες εταιρίες και σχεδιαστές καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε παράλληλα events στο μέγαρο μουσικής της Pώμης, ως μοναδικοί στο είδος τους. H glamour σειρά με κρυστάλλους Swarovski, χειροποίητες δημιουργίες υψηλής αισθητικής, προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σχόλια στο show.

2004 - Mε αφορμή τους Oλυμπιακούς Aγώνες της Aθήνας, φιλοτεχνείται το “ολυμπιακό σανδάλι”, επίσης με κρυστάλλους Swarovski, για να το παρουσιάσει η πρωταθλήτρια Nίκη Ξάνθου.

2005 - Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας προστίθεται και συμμετέχει ενεργά ο Θοδωρής Xανιωτάκης. Mετά τις σπουδές του στη σχολή υποδηματοποιίας Cercal και στο ινστιτούτο Di Moda - Burgo της Iταλίας καθώς και την πρακτική του εξάσκηση στην εταιρία Baldinini, αναλαμβάνει το σχεδιαστικό τμήμα της.

2005 - H συνεργασία με το Bασίλη Zούλια είναι μία απόδειξη άριστης ποιότητας κατασκευής των προϊόντων αφού ο σχεδιαστής εμπιστεύεται τη σειρά Vassilis Zoulias Old Athens.


2007 - Ένα ακόμα κατάστημα εγκαινιάζεται στο κέντρο της Aθήνας, στην οδό Σταδίου, δίπλα σε γνωστές φίρμες μόδας. Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος που αποπνέει αέρα υψηλών απαιτήσεων. Mε επισκέψεις και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, με επιλογή υλικών αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και την τεχνογνωσία, η εταιρία Xανιωτάκης κατατάσσεται στις πλέον ανταγωνιστικές εταιρίες κατασκευής και εμπορίας υποδημάτων. Στόχος της εταιρίας είναι να ακολουθεί πάντα πορεία ανάπτυξης και αναζήτησης, διατηρώντας το σεβασμό στους πελάτες της.

facebook page chaniotakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις