Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

PIERRO ACCESSORIES


H Pierro accessories ιδρύθηκε το 1976 στην Αθήνα κατακτώντας άμεσα και με απόλυτη επιτυχία τον χώρο της μόδας και του γυναικείου αξεσουάρ. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο κ. Γεώργιος Τράγκας που με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να την κατατάξει σε μία από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις στον χώρο της μόδας.


Με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στον καταναλωτή, η pierro accessories διαγράφει μία λαμπρή πορεία πολλών ετών ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της ,καθοδηγούμενο από την έμπνευση και το δημιουργικό του όραμα, στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση και αναγνωσιμότητα της. Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας είναι η εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών, η μεγάλη ποικιλία , οι προσιτές τιμές, η ευρεία διανομή των προϊόντων μας και βέβαια η έμπνευση και η φαντασία των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά για την ανάπτυξη της εταιρίας.

Αυτή την στιγμή η Pierro accessories δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς προμηθεύει επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, στην πλειονότητα των επαρχιακών πόλεων, καθώς και σε αρκετές Ευρωπαϊκές Χώρες ενώ παράλληλα διατηρεί δύο ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης.


Ο στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε πάντοτε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της κάθε γυναίκας και να συμβάλλουμε στην προσωπικότητα του στυλ σας με ένα τρόπο τόσο μοναδικό… όσο εσείς… γιατί πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια γυναίκα με προσωπικότητα στο στυλ της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις