Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ

Συμπυκνωμένος μούστος από 100% βιολογικά σταφύλια της ορεινής Πυλίας, πλούσιος σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Χρησιμοποιείται αυτούσιος σε σφηνάκια για άμεση ενεργειακή ενδυνάμωση. Επίσης, έχει μεγάλη εφαρμογή στη μαγειρική για το μαρινάρισμα διάφορων κρεάτων και σε σαλάτες προσδίδοντάς τους σε συνδυασμό με ξίδι γλυκόξινη γεύση. Χρησιμοποιείται ακόμη και στη ζαχαροπλαστική ως γλυκαντική ουσία.

Η συμπύκνωση λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με την χρήση ειδικής μονάδας επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας η οποία εξασφαλίζει προϊόν άριστης ποιότητας αφού γίνεται κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας στον μέγιστο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού.


Το συγκεκριμένο προϊόν έχει τεράστια διαφορά από το κλασικό πετιμέζι με το σκούρο μαύρο χρώμα που όλοι μας συνηθίσαμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Το ελαφρώς πιο ανοιχτό του χρώμα αποδεικνύει ότι το προϊόν μας δεν είναι “καμένο” και ότι δημιουργήθηκε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες, που το καθιστούν εξαιρετικής ποιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις