Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΧΙΑΝΑΚΗ

Λευτέρης Μοχιανάκης... 
Δεν τον ξέρω, και γενικα για τους ανθρώπους δεν λέω ναι τον ξέρω. Τον γνωρίζω είναι το σωστο ρήμα. Και τον Λευτέρη τον γνωρίζω μέσα απο την δουλειά του. 
Δύο μέρες τον έχω δεί απο κοντά, και ήταν αρκετές για να καταλάβω αν έκανα λάθος εκτίμηση ή όχι σε αυτά που πίστευα για τον ίδιο. Ξέρεις είναι μερικοά άτομα που έρχονται και κουμπόνουν σε κάτι κενά και υποδοχές σύνδεσης που έχεις αφήσει, γενικά κι αόριστα για κάποιον, και όταν ενωθούν μαζί σου λές άξιζε που τα είχα καιρό και περίμεναν αυτό το κάτι...
 ΤΟ κάτι... 
Που όλοι το περιμένουμε αλλά δεν το έχουμε προσδιορίσει. 
Ναι σωστά κατάλαβες ο Λευτέρης ανήκει στον χώρο του κρασιού καθώς έχει δημιουργήσει το the-anama-conept-2010 μαζι με την συζυγό του kristina-apostolou-contemporary.
Θα σου πω την ευχή μου Λευτέρη γιατί σήμερα γιορτάζω μαζί σου. 
Ευαισθησία μαζί με δυναμισμό σε χαρακτηρίζουν. Μια οπτική γωνία που είναι πάντα χωρισμένη στα δύο. Δίκαιη, όμορφη, ζεστή. Μια ψυχή που επικοινωνεί με την καρδιά  και όχι με το μυαλό. 
Να το ένα άκρο που είχα αφήσει για να συνδεθεί κάποιος μαζί μου. 
Να εύχεσαι λοιπόν, κάθε μέρα να αλλάζεις τον κόσμο μέσα απο την ευαίσθητη πλευρά σου. Απο το να απλώνεις το χέρι πρώτα στον εαυτό σου, να τον γεμίζεις με εμπειρίες για να έχεις να δώσεις στον διπλανό σου. Να κοιτάς στα μάτια όσους αγαπάς και να τους δίνεσαι ολόψυχα. Πρόσεχε μην τους σκεπάζεις, μην τους μπουκώνεις. 

Να ξέρεις πάντα πως τα πράγματα στην ζωή είηναι σαν το αμπέλι, θέλουν υπομονή και γίνονται καλύτερα όταν τα αφήνεις να ωριμάσουν. Μην βιάζεσαι να τρέξεις να ξεφύγεια απο κάτι που σε πονάει. Αυτό θα σε κάνει πιο δυνατό, και ώριμο συναισθηματικά. 
Να ξέρεις πως η φύση έχει φιλάξει για εσένα το καλύτερο φυτό της, να το μεγαλώσεις με υπομονή και αγάπη. Ο κόσμος γύρω σου άνει πάρτι κάθε φορά που γελάς και βοηθάς άλλους. Οι φίλοι σου σε εκτιμάνε για το αυθεντικό του χαρακτήρα σου. Και οι οινόφιλοι για όσα τους κάνεις να περιμένουν. 
 όταν πας να τα παρατησεις σκέψου πως δεν έχεις το δικαίωμα καθώς έχεις κάνει κάτι σημαντικό και θπελει συνέχεια υπομονή πρώτα απο εσένα. Πως είσαι στα μαύρα σου μην σκάψεις λαγούμι να κρυφτείς αλλά να το βάψεις με χρώμα πορφυρο και ανταύγειες σκούρες. Μην σταματήσεις ποτέ να αγαπάς. 

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις