Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ



Κάποτε στην ζωή του καθενός υπήρχε κάποιος για τον οποίον πέφταμε κάτω. Που θα δίναμε τα πάντα για αυτόν.
Κάποτε αλλάζατε για χάρη του, την ημέρα σας, την ζωή σας, τον εαυτό σας.
Κάποτε η μόνη σας ανάγκη ήταν το φιλί του, τα μάτια τους, τα λόγια του, οι κινήσεις του.
Κάποτε σε ένοιαζε να βρείς κάθε μέρα νέα παιχνίδια και προτάσεις για να ζήσετε κάτι διαφορετικό, και να γνωρίζετε πτυχές που δεν φανταζόσασταν οτι θα έχετε.
ΚΑΠΟΤΕ
Πριν πολύ καιρό πηγαίνατε μαζί ταξίδια, βλέπατε ταινίες, ακούγατε συναυλίες. Βγάζατε φωτογραφίες στον λευκό τον πύργο, και πίνατε καφέ στην Καλαμαριά.
Πριν καιρό πηγαίνατε για καφέ με φίλους, μαγειρεύατε νέα πιάτα που μόνο εσείς μπορούσατε να κάνετε, και μαλώνατε για κάτι ασήμαντο που ήταν το μεγάλο πρόβλημα σας.
Πριν καιρό ενώ είχες ανοίξει χάρτες και έκανες σχέδια για το μετά, ενώ σου άρεζε έντονα το τώρα, άκουσες την λατρεμένη του φωνή να σου λέει  Θέλω να μείνω μόνος μου γιατί δεν θέλω να έχω άλλο σχέση. και ξαφνικά έγινες χώμα στα πατώματα.
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ
Ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν το έχεις καταφέρει, αλλά είσαι καλύτερα απο τότε. Τα άλλαξες όσο μπορούσες όλα, για να μην τον θυμάσαι , άσχετα αν σε όλα τον έβλεπες μπροστά σου.
Και πάνω που μπήκες ας πούμε σε μια ροή, και βρήκες έναν άνθρωπο να σε θέλει, και να κάνετε μαζί ότι σου έμαθε η προηγούμενη σχέση και ακόμα καλύτερα, ξαφνικά σε χτυπάει την πόρτα εκείνο το παλιό γνώριμο πρόσωπο.
Σου χτυπά την πόρτα; Και γιατί να την ανοίξεις; Πήγαινε να δείς αν έρχομαι και αν με δεις δώσε μου φιλιά... λατρεία μου.
 Και μιλάω για κάποιους πολύ συγκεκριμένους, που ενώ όταν σε είχαν στην ζωή τους και έδινες τα πάντα, αυτοί τα είχαν δεδομένα, που έχουν την άνεση στα δικά τους ζόρια να σε θυμούνται και μόλις γιάνουν να φεύγουν χωρίς να κοιτάνε συνέπειες παρα μόνο την πάρτη τους. Για όσους γυρνάνε και θεωρούν τον πρώην τους δεδομένο και σιγουράκι οτι θα είναι πιστό σκυλί για αυτούς και όποτε θέλουν θα φύγουν πάλι.
Μα την Παναγία δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και να πω σε όλους σας για να μην γυρίσετε πίσω σε τέτοια άτομα που μόνο κακό κάνουν.
Όσο και να πονάει και το ξέρω πολύ καλά, ας λύσει ο πρώην τα θέματα του μόνος του και εσείς πάτε παρακάτω με το χαμόγελο που σας είχε στερήσει γιατί έτσι γούσταρε. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει άνετα στην καρδιά στο μυαλό και στο μέλλον σας όποτε γουστάρει.
Ας πάμε μπροστά με όποιον θέλει να είναι στην ζωή μας κυρίαρχος και όχι κομπάρσος , δεύτερος ρόλος ή απλά γλάστρα. Αλλά ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Μην βγάλετε στιγμή απο το μυαλό σας οτι πονέσατε, μιλήσατε άπειρες ώρες για αυτό το θέμα με φίλους και γνωστούς, δώσατε μαχη για να βρειτε τον εαυτό σας αλλά κάπως τα καταφέρατε και αφού γνωρίζετε πως είναι να πονας για κάποιον, καλύτερα να ξανα θυμηθείτε πως είναι να γελάς με και για κάποιον ξανά.
ΈΝΑ ΟΧΙ είναι το καλύτερο δώρο στον ευατό σας. ΟΧΙ σε όσους ενώ τους έδινες το χέρι για να ξανα έρθουν στην ζωή σου είπα μπα δεν θέλω και πήγαν αλλού.
Αν ήταν σε θέση να είναι καλά με τα γλυκόλογα, και τα όνειρά σας, με την αγάπη σας και το είναι σας, αν ήταν και ήθελα να κρύβονται στην ηρεμία και την αγκαλία σας τότε απλά δεν θα ήταν πρώην.
Αν σας βλέπουν για καβάτζα στην ζωή τους και μάλιστα όταν το παρακάτω που βρήκαν μετά απο εσας έχει τελειώσει τότε απλά πείτε τους οτι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΑΤΖΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Ή ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
Είχες την ευκαιρία σου πολλές φορές φιλαράκι και την πέταξες γιατί νόμιζες οτι θα σου έρχεται όποτε την θες. Πλέον ήμαστε ξεκάθαροι, σίγουροι τι θέλουμε και οι επόμενοι που θα μπούνε θα είναι εδώ μόνο για εμάς και τους φτάνουμε και τους περισσεύουμε.
Πλέον είστε εσεις στην θέση που μας αφήσατε εμάς πολλά χρόνια πριν.


2 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις