Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΕΧΕ

όταν φεύγεις απο μια σχέση, είσαι πολλά κομμάτια του κοινού εαυτού σας διασκορπισμένα. ψάχνεις να βρεις ξεχωριστά εσένα για να σε ενώσεις και να σταθείς στα πόδια σου.  δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. θα πάρει χρόνο. 
μα οταν σταθείς θα είσαι σαν μια άγραφη κόλα έτοιμη να πει ξανά μια νέα ιστορία πρώτα στον δημιουργό της και μετά στους γύρω της. θα είσαι μια καρδιά κολλημένα με τα συν και τα πλην της κατάστασης. θα έχεις γεμίσει με τις καλές αναμνήσεις και θα πας παρακάτω. και όση αγάπη βρήκες απο πριν και στην πορεία του ήρεμου δρόμου ετοιμάζεσαι να την δώσεις αλλού. 
πρόσεχε ...
είναι  ωραίο συναίσθημα να έχεις αγάπη να δώσεις. μα είναι ακριβό δώρο και πρόσεχε μην το σκορπίσεις. μην κοιτάς τα εύκολα γλυκά μάτια που σε θωρούν. μπορεί να είναι οι δικές σου Λαιστρυγόνες και εσύ σαν άλλος Κύκλωπας γιατί θα είσαι ερωτευμένος. 
αγάπη. 
δύσκολη υπόθεση που πονάει. όσο να την ζητάμε πονάει. όταν στην παίρνουν ξαφνικά, όταν στην δίνουν αναπάντεχα,  όταν την δανείζεσαι και το ξέρεις.  πρόσεχέ την.είναι το δώρο που μάζεψες με κόπο απο κάθε σχέση σου, είναι αυτό που θα γιατρέψει τα άσχημα και θα σε πάει παρακάτω. αλλά και η αιχμή του δόρατος που θα σε πονέσει, αν την δώσεις όπου νομίζεις οτι γυαλίζει σαν χρυσός αλλά δεν είναι εσυ θα πληγωθείς μόνο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις