Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ELENA ATHANASIOU BAGS

Την Έλενα την γνώρισα μέσα απο τα καλλιτεχνικά παζάρια που γίνονται στην Θεσσαλονίκη. Πριν καν ακόμα αποκτήσει σελίδα και site, και πριν καν ακόμα γίνει brand. 
Ήταν απλά μια ακόμα δημιουργός, που με κέρδισε όμως η δουλειά της και η ευγένεια της. Την είχα ρωτήσει αν είχε κάπου να δω όλη την δουλειά της και ήταν τότε που ετοίμαζε την σελίδα της και μου είπε πως δεν ήθελε να κάνει κάτι πρόχειρο, αλλά μια καλή φωτογράφιση, για να δείχνουν ωραίες. 


  Είδα κάπου μέσα στα μάτια της το όραμά της και την πίστεψα χωρίς σκέψη. Συνέχισα να την βλέπω σε παζάρια ώσπου ήρθε και η καλή σελίδα της. Δεν είχε άδικο άξιζε και αξίζει η αναμονή. 
Όλη της η αγάπη για τις τσάντες ξεκίνησε απο τους γονείς της που έχουν μια μικρή επιχείρηση στους Αμπελόκηπους και απο το 2011 έχει την δική της συλλογή. Κυρίως με δέρμα, αλλά η προηγούμενη συλλογή της ήταν και με εικόνες. Τα κάνει όλα απο την αρχή μέχρι το τέλος μόνη της και για αυτό μπορείς να της ζητήσεις ότι αλλαγή θέλεις. 
  Φέτος με έχουν τρελάνει δύο σχέδια και ένα χρώμα... Το κίτρινο της είναι φοβερό  και γνήσιο Ισπανικό δέρμα. Έχει στυλ, άποψη, και πολύ ωραίο στήσιμο. Νομίζω οτι αξίζει να ρίξετε μια ματιά με όσα κάνει. 

facebook page Elena Athanasiou Exclusive Bags

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις