Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

DENT' ELLE CLOTHING

  Όπως και να ξύπνησες σήμερα, εγώ θα σε ταξιδέψω με αέρα Παριζιάνικο. Θα σου φτιάξω το κέφι όχι με ένα κρουασάν, αλλά με δαντέλες. Γαλλικές, απαλές, αέρινες, μόνο που θα έχουν χρώμα Ελληνικό και θα σχεδιαστούν εδώ... στην χώρα μας.
                  η ρομαντική πλευρά σου, 

είναι μέσα σου και σίγουρα η Μαρία Γουλιώτη, που είναι η σχεδιάστρια ρούχων της εταιρείας Dent' elle θα σου την βγάλει με όσα σχεδιάζει. Σου ετοιμάζει ρομαντικά φορέματα με διάθεση 60's με ανοιχτές πλάτες, να παίζεις με το φουρό τους.  Μαγιό ολόσωμα με κοψίματα περίεργα, και μπικίνι με δαντέλες στις λεπτομέρειες τους. Σικάτα μακριά ίσια αέρινα φορέματα για καλές περιστάσεις και μπλούζες διάφανες για να περνάνε τα όνειρά σας. 

                             είσαι κορίτσι, 

που αγαπά το οικείο και ταυτόχρονα το διαφορετικό; Απλά με κάθε κομμάτι που αγοράζεις βγάλε μια όμορφη φωτογραφία και στείλε την στην σελίδα της εταιρείας ώστε να γίνεις κομμάτι της. 




                              τα χρώματα, 

σε μερικά κομμάτια κυρίως βραδινά παίζουν ρόλο, αλλά το κυρίαρχο είναι το λευκό σε όλα τα κομμάτια που αγαπά και λατρεύει . Αν θέλετε να έχετε μια ιδέα της δουλειάς την μπορείτε να μπείτε εδώ...

facebook page dentelle.clothing 

4 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις