Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

T- GREEKS

Παιδί μου ήμαστε Έλληνες, και όταν πάμε διακοπές θα φύγουμε με χέρια γεμάτα, ακόμα και για τον τρίτο ξάδερφο του κουμπάρου του μπατζανάκη. Τα θέλουμε όλα, και έστω και μικρό να είναι θα το πάρουμε. Εξάλλου η κίνηση είναι αυτή που μετράει. Το suvenir το ζητάνε όλοι, απλά στο άκουσμα της λέξης αυτής, όλον το μυαλό γυρίζει στα τσολιαδάκια και τους αμφορείς. 
Οκ δεν έχουν κάτι κακό, αλλά ευτυχώς η χώρα μας πήγε μπροστά και έχει άλλη αισθητική. Και όλος ο πρόλογος έγινε, γιατί αυτό το διαφορετικό suvenir το κάνουν νέοι, δημιουργικοί, ταλαντούχοι, Έλληνες μέσα στην χώρα μας. 


Το T-Greeks είναι ένα νέο Brand Που μέσα στο καλοκαίρι μας, με τις 17 του στάμπες μπήκε δυναμικά στον χώρο των stand στα νησιά και στα μαγαζιά στην πόλη. Μέσα απο απλά σχέδια σε μπλουζάκια, τσάντες καπέλα κούπες θα δείτε πως το καθαρά ελληνικό στοιχείο πάντα τραβάει τους ξένους. 
Ακόμα και εμείς βλέπουμε με άλλο μάτι το ωπα το γνωστό βρε αδερφέ, οταν το χορεύουν ελληνικές φιγούρες. Όταν το χταπόδι κρεμιέται στο σχοινί ή τον αχινό στην μπλούζα μας, γιατι αν τον πατήσουμε καήκαμε. Θα σας πω απλά ότι ενθουσιάστηκα μαζί τους οπότε αν τα βρείτε κάπου να τα γνωρίζετε. 

facebook page t greeks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις