Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Δεν θα χου πω χρόνια πολλά σου τα έχουν πει όλοι. 
Θα σου ευχηθώ όσα και αν έχει το κάθε λεπτό σου να είναι γεμάτο απο συναισθήματα. Να είσαι ζωντανός και μέσα σε κάθε τι που σε γεμίζει. Να αγαπάς τα δύσκολα γιατι αυτά είναι που θα σου δώσουν τα καλύτερα μαθήματα και κυρίως, θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τα θετικά και τα καλά. Συνεργάσου πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με νέους ανθρώπους και concept . Αγάπη και υγεία λέξεις χιλιοακουσμένες αλλά οι πιο σημαντικές.  Χωρίς αυτές δεν υπάρχεις. 
 photo by Ioanna-S-YPO-photography 
  Θα σου ευχηθώ να κοιτάς δυο μάτια που θα σε ταξιδεύουν κάθε μέρα δωρεάν στο όμορφο. Να έχεις δύο χέρια πάντα ανοιχτα για να προσφέρεις μια αγκαλιά. Διάβασε πολλά βιβλία να βρείς ωραίες εκφράσεις για τα δύσκολα που θα σου συμβουν ώστε να σε κάνουν πιο σοφό και να τα λές και σε άλλους. Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε όλα όσα μπορείς και θέλεις να κάνεις με ρεαλιστικούς στόχους, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα και ναι να μπορείς να δημιουργείς. 
 Αν γνωρίσεις νέο κόσμο να μην φοβηθείς να τους δεχτείς και στο τέλος της χρονιάς μπορεί να είσαι πιο πλούσια σε συναισθήματα. Αν βρείς αγάπη να αγαπάς για να πολλαπλασιαστεί και να παρασύρει κόσμο να μπλεχτεί μαζί της. Και τέλος δουλεια να βρουμε όλοι μας 
 Ψάξε να βρεις την καλύτερη χρονιά σου 

4 σχόλια:

  1. τι ομορφο!! ευχαριστώ για τις ευχες, Χρονια πολλα, καλή χρονιά με πολλή πολλή λοβ! αγάπη!!!
    με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη χρονια! χρονια πολλα! με υγεια και καθε καλο
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες ευχές!
    Υγεία και αγάπη λοιπόν!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις